آ مثل کلمه


طرز تهیه پاستای پنه مرغ و قارچ با سس سفید

خب مسئله این بود که من پریشبا که می خواستم این غذاهه رو درست کنم مقادیر خیلی زیادی دستور پخت پیدا کردم که همه شون از روی دست یکی کپی پیست کرده بودن و اونم تازه یه جور پنه با سس قرمز بود. این شد که تصمیم گرفتم دستور پختی که خودم امتحان کردم رو اینجا بذارم که آیندگان عین من سرگردون نشن.

مواد لازم:

پاستای پنه.(به ازای هر نفر 100 گرم کافیه به نظرم).پنه یه نوع پاستای لوله ای شکله که دو طرفش برش اریب خورده.

سیر. بستگی به ذائقه خودتون داره. من خودم غذای پر سیر دوست دارم. حالا شما به اندازه ی هر نفر، یه حبه استفاده  کنین.

سینه ی مرغ. به نظرم برای چهار، پنج نفر، یه سینه مرغ بزرگ کافی باشه. شما اگه دوست دارین می تونین بیشتر هم استفاده کنین.

قارچ. بازم بستگی به خودتون داره. برای پنج نفر یه دونه ازین بسته های کوچیکش کاملن کافیه.

شیر، یه لیوان و نیم. اگه دوست دارین پاستا توی سس قشنگ غرق بشه، دو لیوان.

خامه. اینم باز به خودتون بستگی داره. که چقدر دوست دارین غذاتون چرب باشه. می تونین به ازای هر نفر، یه قاشق غذاخوری خامه استفاده کنین. یه قاشق سر پُر.

کره. از یه قالب صد گرمی اضافه هم خواهید آورد.

یه قاشق غذاخوری آرد سفید گندم.

نمک و فلفل و اینا.

خب. اول از همه سینه مرغ رو تیکه تیکه کنین. تیکه ها باید کوچیک باشه. مثلن مستطیلی یک دو در سه سانت. یه معیار بهتر اندازه ی قارچ هاست. قارچ هاتون رو ورقه های کلفت برش بزنین. بعد سینه ی مرغ رو یه جوری تیکه تیکه خورد کنین که تقریبن هم اندازه ی قارچ هاتون بشه.

باید مرغ ها رو تفت بدین. برای اینکار میشه از ماهیتابه استفاده کرد. من خودم ولی از یه قابلمه نسوز کوچیک استفاده کردم چون میخواستم مرغم آب بندازه که به پخته شدنش کمک کنه. شما اگه ماهیتابه ی گود و کوچیک تر دارین، اونم خوبه.

خب، اول سیر ها رو خورد کنین. کف ظرف تون حدود پنجاه گرم کره بندازین و بعد سیر ها رو بندازین توش. نذارین خیلی سرخ شه. حتی لازم نیست به مرحله طلایی شدن هم برسه. بعد مرغ ها رو اضافه کنین و شعله رو کم کنین و بذارین آروم مرغ حرارت ببینه.نمک و فلفل رو هم می تونین توی این مرحله اضافه کنین. اگه شعله کم باشه مرغ آب میندازه و توی همون آب کم کم می پزه.بهش حدود یه ربع تا بیست دقیقه وقت بدین و بعدش قارچ ها رو اضافه کنین. قارچ ها بازم خودشون به غذا آب میدن. تا این مرحله دیگه آب مرغ تقریبن تموم شده و باز دوباره فرصت هست که توی آب قارچ بیشتر پخته بشه. عجله نکنین. از آب انداختن غذا هم نترسین. یادتون باشه که شعله رو کم نگه دارین. لازم هم نیست که درش رو بذارین. (میشه به جای کره از روغن زیتون هم استفاده کرد.)

خب در همین حین که مرغ و قارچ ها دارن توی تابه خوشحالی می کنن، یه قابلمه دیگه آب بذارین جوش بیاد و بعد کمی نمک و روغن بهش اضافه کنین و پاستاها رو بذارین که بجوشن توی آب. روی بعضی از بسته های پاستا زمان لازم برای جوشیدن شون نوشته شده ولی به نظر من بهترین منبع تشخیص خودتون هستین. بعد از چند دقیقه یه دونه پاستا بردارین و بذارین زیر دندون تون. حواستون باشه که قرار نیست دوباره عین ماکارونی اینو دم بذارین، پس وقتی آبکشش کنین که کاملن زیر دندون پخته به نظر بیاد.

حالا توی یه ظرف دیگه، ترجیحن بازم یه قابلمه کوچیک نسوز دیگه، حدود 30 گرم کره بندازین و وقتی نرم شد، بهش یه قاشق آرد اضافه کنین و هم بزنین. خیلی کم. ده ثانیه هم کافیه. بعد شیر رو اضافه کنین و هم بزنین تا غلیظ شه. شعله زیرش هم ملایم باشه. نه کم، نه زیاد. حواستون باشه که شیر تا یه لحظه ای خیلی رقیقه و یهو در یه لحظه غلیظ میشه. خامه رو کنار دستتون بذارین. وقتی دیدین شیر غلیظ شد، تقریبن مثل فرنی، خامه رو اضافه کنین و خاموشش کنین و هم بزنین تا یه دست بشه. همون حرارت خود شیر برای خامه کافیه و حرارت دیگه ای لازم نداره. (می تونین همون اولش که کره رو انداختین توی ظرف، یه خورده هم سیر اونجا اضافه کنین که سس تون بو و مزه سیر بگیره.)

آخر سر، سس سفید رو با مرغ و قارچی که اونور پختین قاطی کنین و بعد پاستای آبکش شده رو بریزین توی بشقاب و روش سس بریزین، زیااااااااد و میل کنین.

حواستون باشه که وقتی سس سفید تون حاضر شد، بقیه ی قسمت ها باید حاضر شده باشن چون سس سریع سرد میشه و خودشو می گیره و باید همونطور داغ، داغ سرو بشه.

 

 


نگار

صفحه نخست
آرشیو وبلاگ
پست الكترونيك

نگار


نویسندگان
نگار


آرشیو من
فروردین ٩۳
اسفند ٩٢
دی ٩٢
آذر ٩٢
آبان ٩٢
مهر ٩٢
امرداد ٩٢
تیر ٩٢
خرداد ٩٢
اردیبهشت ٩٢
فروردین ٩٢
اسفند ٩۱
بهمن ٩۱
دی ٩۱
آذر ٩۱
آبان ٩۱
مهر ٩۱
شهریور ٩۱
امرداد ٩۱
تیر ٩۱
خرداد ٩۱
اردیبهشت ٩۱
فروردین ٩۱
اسفند ٩٠
بهمن ٩٠
دی ٩٠
آذر ٩٠
آبان ٩٠
مهر ٩٠
شهریور ٩٠
امرداد ٩٠
تیر ٩٠
خرداد ٩٠
اردیبهشت ٩٠
فروردین ٩٠
اسفند ۸٩
بهمن ۸٩
دی ۸٩
آذر ۸٩
آبان ۸٩
مهر ۸٩
شهریور ۸٩
امرداد ۸٩
تیر ۸٩
خرداد ۸٩
اردیبهشت ۸٩
فروردین ۸٩
اسفند ۸۸
بهمن ۸۸
دی ۸۸
آذر ۸۸
آبان ۸۸
مهر ۸۸
شهریور ۸۸
امرداد ۸۸
تیر ۸۸
خرداد ۸۸
اردیبهشت ۸۸
فروردین ۸۸
اسفند ۸٧
بهمن ۸٧
دی ۸٧
آذر ۸٧
آبان ۸٧
مهر ۸٧
شهریور ۸٧
امرداد ۸٧
تیر ۸٧
خرداد ۸٧
اردیبهشت ۸٧
فروردین ۸٧
اسفند ۸٦
بهمن ۸٦
دی ۸٦
آذر ۸٦
آبان ۸٦
مهر ۸٦
شهریور ۸٦
امرداد ۸٦
تیر ۸٦
خرداد ۸٦
اردیبهشت ۸٦
فروردین ۸٦
بهمن ۸٥
دی ۸٥
آذر ۸٥
آبان ۸٥
امرداد ۸٥
تیر ۸٥
اردیبهشت ۸٥
فروردین ۸٥


لینک دوستان
معتادان گمنام
روزهای زندگی ما
توت فرنگی های نه چندان وحشی
قصه ی من قصه ی تو
راه رفتن مرد مرده
خیابان های سرد شب...
کوبه
silencio
مخفیگاه
روزنوشته های یک تفنگدار دریایی!
بهار تابستان پاییز زمستان...و بهار
پونز نامه
سوئیس
chef moloud
برای خاطر کتاب ها
ليست وبلاگ ها
قالب هاي وبلاگ
لینک های روزانه


وبلاگ فارسی
  RSS 2.0